Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Mehmetçiklerimiz Afrin'de canlarını ortaya koyuyor. Güvenlik güçlerimiz orada canla başla bu bayrağı, bu vatanı korurken, bizim 20 saat çalışmamız, onların yapmış oldukları hizmetlerin yanında yüzde 1 dahi olmaz." dedi.

        Fakıbaba, Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Merkezinde düzenlenen AK Parti Haliliye İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partisinin bundan sonraki seçimlerden daha da güçlü çıkacağına inandığını belirtti.

        Morallerinin çok iyi olduğunu vurgulayan Fakıbaba, "Bizim ideallerimiz var. O da ülkemizin ve şehrimizin gelişmesidir. Şehrimiz için canımızı ortaya koyarız. Allah'ın izniyle bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

        Fakıbaba, Zeytin Dalı Harekatı'na da değinerek, Türk askerinin Afrin'de mazlumlar için adeta bir destan yazdığını aktardı.

        Harekat sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Bakan Fakıbaba, şöyle konuştu:

        "Mehmetçiklerimiz Afrin'de canlarını ortaya koyuyor. Güvenlik güçlerimiz orada canla başla bu bayrağı, bu vatanı korurken, bizim 20 saat çalışmamız, onların yapmış oldukları hizmetlerin yanında yüzde 1 dahi olmaz. Belki biz biraz yorulacağız, belki sağlığımızdan biraz kaybımız olacak ama onlar canlarıyla, başlarıyla çalışıyorlar. Onlara layık olmak, bizim en önemli görevlerimizden birisidir."

        Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'nın her zaman AK Parti'ye sahip çıktığını dile getirerek, gelecek yerel seçimlerde tüm belediyeleri kazanmak istediklerini, bunun için de herkese ulaşmaya çalışacaklarını vurguladı.

        Herkesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi'ne davet eden Fakıbaba, şunları kaydetti:

        "Seçim startını yarın veriyoruz. Bakın biz mahalle ve köylerden başlayacağız. Bizler hizmet insanlarıyız, bu bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için varız. Niye 13 belediye başkanı bizim olmasın. Hepimiz çalışacağız ve bunu başaracağız. Küçük hesaplarla uğraşmayacağız. Biz kesinlikle birlik ve beraberliğimizi bozamayız. Allah'ın izniyle biz biriz ve beraberiz. Yarın yapılacak mitingde sayın 'reisimizi' dosta düşmana karşı coşkuyla karşılayacağız. Biz o emperyalist ülkelere bir mesaj veriyoruz. 'İşte burada bizim liderimiz. Elinizden geleni arkanıza koymayınız.' mesaj bu olacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa