Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ve Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkanı Sedat Demir, beraberlerindeki heyetle, Hatay Valisi Erdal Ata'yı ziyaret etti.

        Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Abdurrahman Melek Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Vali Ata, konuklarını, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi Hatay'da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

        Avrupa'dan ve İstanbul'dan Hatay'a desteklerini göstermek için gelen misafirlerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Ata, "Tüm milletimiz yurt içinde ve dışında bize gösterdikleri destekle, bizim ve sınır ötesinde görev yapan TSK'nin moral ve motivasyonunu artırıyor. Bizden maddi manevi desteğini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkanı Demir de Vali Ata'ya teşekkür ederek, Avrupa'da yaşayan Türkler olarak milletin yanında olduklarını, Mehmetçiğe moral vermek ve Hatay'daki şehit ailelerini ziyaret etmek için geldiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa