Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Belediyecilik bir tecrübe işidir, bir istişare işidir. Ben de belediye başkanı olduğum ilk günden, son güne kadar istişarelere açık oldum" dedi.

        Bakan Özhaseki ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.

        Çiftçi ile bir süre sohbet eden Özhaseki ve Fakıbaba, kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Özhaseki, yaptığı açıklamada, hükümet olarak her alanda Şanlıurfa'ya pozitif ayrımcılıkla yaklaştıklarını söyledi.

        Şanlıurfa'da devam eden projeleri yakından takip ettiklerine belirten Özhaseki, gerek altyapı gerekse üstyapı için İller Bankası olarak bölgeye kaynak aktarıldığını dile getirdi.

        Kendisinin de belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Bakan Özhaseki, şöyle konuştu:

        "Belediyecilik bir tecrübe işidir, bir istişare işidir. Ben de belediye başkanı olduğum ilk günden, son güne kadar istişarelere açık oldum. Başka şehirlerden alabileceğim örnekleri şehrime taşımaya gayret ettim. Belediyecilik deneyimle, tecrübe ile zaman içerisinde kazanılan bir şey olarak karşımızda duruyor. Kadim şehir Şanlıurfa'da da istişarelerde bulunacağız ve buraya neler yapabiliriz, onları konuşacağız. Yeni gelişen bölgelerin planlanması hususunda da istişarelerde bulunacağız. Yıllardır burada güzel bir belediyecilik örneği var ve buna biraz daha nasıl katkıda bulunuruz, hep birlikte bunun peşinde olacağız."

        Başkan Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bakanlıktan alınan bütün fonları Şanlıurfa'nın geleceği için kullandıklarını bildirdi.

        Bakan Özhaseki'nin belediyecilik tecrübesinden de yararlandıklarının altını çizen Çiftçi, "Halkımız ve Şanlıurfa adına gerek atık su arıtma tesisleri ve altyapı projeleri, gerekse çevre ve ulaşım anlamında yaptığımız projelerin, İller Bankası tarafından fonlanması noktasında talimatlarınızla kararlar alınmış durumda ve şu an tüm projelerimiz inşaat halinde Şanlıurfa'ya kazandırılıyor. Bakanlık olarak vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz. Zaten bir duayen olarak, bir ağabeyimiz olarak her zaman yol göstericimiz, rehberimiz oldunuz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa