Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle Antalya City Expo 8. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu, 28-30 Mart'ta gerçekleştirilecek.

        Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir otelde düzenlenen toplantıda, belediyecilik alanındaki yenilikleri paylaşmak, belediyelerin ürettiği farklı şehircilik hizmetlerini diğer belediyeciler ve halkla paylaşmak üzere sekizinci kez Antalya City Expo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın düzenleneceğini söyledi.

        Fuarda, belediyelerin satın almacıları ve tedarikçileriyle buluşacaklarını anlatan Tütüncü, belediyelere ürün tedariğinde bulunan, şehircilik anlamında farklı ürünler üreten ve bunu belediyelere pazarlayan firmaların fuarda bir araya geleceklerini ifade etti.

        Türkiye'nin dört bir tarafından temel belediyecilik hizmetlerinde sosyal, kültürel, eğitim, sanat, spora kadar bir çok tedarikçinin fuara katılacağını dile getiren Tütüncü, şunları kaydetti:

        "Fuara yaklaşık 150 tedarikçi, 3 binden fazla profesyonel ziyaretçi katılacak. Profesyonel ziyaretçiden kastım, belediyeci, belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve belediyeyle ilgili bürokratlar. Davetliler şehrin turizmine de katkı sağlayacak. Geçen sene fuarı 15 bin ziyaretçi gezdi. Sayının bu yıl artacağını düşünüyoruz. CityExpo fuarı Antalya'da düzenlenen fuarlardan tırnak içinde söylüyorum fuarcılık anlamında en profesyoneli, en iyisidir. Fuar doğrudan şehirciliğe ve şehirlerin güzelleşmesine katkı sağlıyor. Fuara 66 belediyemizin tamamı katılacak. Türkiye'nin farklı yerlerinden büyükşehir belediyeleri ve il belediyeleri başta olmak üzere birçok belediye de kendi bölgesinde üretmiş olduğu farklı şehircilik hizmetlerini fuarda tanıtacak stantlar açacak. "

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa