Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 19. haftasında yarın sahasında Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftada iki puan alıp konumlarını korumak istediklerini söyledi.

        Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında sakat oyuncuları bulunduğunu belirterek, "Ayrılan oyuncularımız oldu. Kadro genişliği açısından sıkıntı yaşadığımız bir süreçteyiz. Bu süreci en az kayıpla atlatmak için gereken mücadeleyi oyuncularımız veriyor." dedi.

        Sporcuların özverili şekilde oynadığını ifade eden Abdülaziz Baş, tüm sporseverleri yarın saat 17.00'da Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak müsabakaya davet etti.

        Baş, galip gelmekten başka düşünceleri olmadığını vurgulayarak, "Rakiplerimizin birbirleriyle oynadığı haftada iki puanı alıp, konumumuzu korumak istiyoruz. Rakibimiz ligde sıralamada en sonda olabilir ancak bu işler ciddiyet ister. Biz de ona göre oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa