Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Piraziz İmam Hatip Ortaokuluna bağlı yatılı yurtta akşam yemeğinden sonra rahatsızlanan 30 öğrenci, hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yurtta dün akşam yemeği sonrası 9-12 yaşlarındaki 30 erkek öğrencide yemekten 4-5 saat sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetleri oluştuğu belirtildi.

        Öğrencilerin gıda zehirlenmesi ön tanısıyla 112 acil ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldığı aktarılan açıklamada, "Bulancak Devlet Hastanesine 7, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine 13, Özel Ada Hastanesine 7 ve Özel Kent Hastanesine 3 hasta nakledilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

        Açıklamada, semptomatik tedavi ve laboratuvar tetkikleri ile müşahede altında takip edilen öğrencilerin tamamının tedavilerinin ardından taburcu edildiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa