Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, iyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini söyledi.

        Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

        Ligdeki hedeflerinden kopmamak adına puan almaları gereken bir müsabaka oynadıklarının altını çizen Karafırtınalar, "Çok fazla pozisyon üretemedik. Sayılmayan net golümüz vardı. Maçı 2-0'a getirseydik koparabilirdik. Çok farklı organizasyonlar yapabilirdik ama golümüz sayılmadı." dedi.

        Karafırtınalar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un beraberlik golünün yan toptan geldiğini anımsatarak, "Oyuncularımızın üzerinde biraz stres ve geçen haftanın yorgunluğu da vardı. Sakat oyuncularımız vardı. Mazeret yok, sahada yine 11 kişiydik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu karşılaşmayı unutup hemen Altınordu maçına odaklanmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

        - Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Boluspor gibi zor deplasmandan 1 puan almanın herkesi sevindireceğini ancak kendilerinin böyle düşünmediğini ifade etti.

        Maçın ilk yarısında çok net pozisyonlara girdiklerini anlatan Altıparmak, "Tek korner pozisyonunda kendi kalemize bir gol attık. Belki ilk yarıda skoru 3-1, 4-1 yapabilirdik. Buraya gelirken bir ön stratejimiz vardı. Biz buraya kazanmaya geldik. Boluspor, açıkçası belki de bizim çok iyi oyunumuzdan dolayı kötü günündeydi." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa