Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de görevli 22 kişilik özel harekat timi, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

        Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen uğurlama töreninde, güvenlik güçlerinin, terör örgütüne karşı yürütülen görevlerdeki başarılarını, Zeytin Dalı Harekatı'nda da sürdüreceğine inandığını belirtti.

        Özel harekat polislerine ve güvenlik güçlerine, milletçe borçlu olunduğunu kaydeden Su, Afrin'de görev alacak polislere başarılar diledi.

        Konuşmaların ardından 22 kişilik tim için bando eşliğinde uğurlama töreni düzenlendi, bir özel harekat polisi tarafından dua okundu ve kurban kesildi.

        Törene, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de katıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa