Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Kürtçe mevlit okutuldu.

        İlçedeki sivil toplum kuruluşlarınca Çarşı Camisi'nde düzenlenen programda, İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlilerince Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için okunun mevlitin ardından dualar edildi.

        Sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Silopi Platformu Sözcüsü Kemal Özdemir, Türkiye'de hiçbir terör örgütünün barınmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

        "Devlet ve millet olarak kanımızın son damlasına kadar gerek PKK terör örgütü ve uzantıları gerekse de FETÖ terör örgütü ve uzantıları ile mücadele edeceğiz." diyen Özdemir, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini aktardı.

        Kemal Özdemir, "Buradan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir şekilde komşu ülke topraklarında gözü yoktur. Suriyelilerin daha güvenli şekilde yaşamalarını sağlamak için başlatılan harekatta Türk Silahlı Kuvvetlerine başarı diliyoruz." diye konuştu.

        Kılınan namaz sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince programa katılanlara lokum ikram edildi.

        Mevlit programına İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, MHP Silopi İlçe Başkanı Veysi Ökten, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının temsilcileri ile güvenlik güçleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa