Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 22 kişilik tim, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

        Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen uğurlama töreninde, kurban kesildi, dua edildi ve Polis Özel Harekat Marşı okundu.

        Vali Ali Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada, Türk askerinin ayaklarına taş dahi değmemesini istediğini belirtti.

        Allah'ın, Türk askerinin yanında olduğunu dile getiren Yerlikaya, şunları kaydetti:

        "Her biriniz kutsal bir görevi icra etmek üzere yola çıkıyorsunuz. Sizlerin yüreğindeki inanç ve cesaret bu ülke üzerinde hain emelleri olan bütün teröristlere, büyük bir korku veriyor. Sizlerdeki bu inanç oldukça, Allah'ın izniyle tüm oyunlar bozulacak, tüm planlar suya düşürülecektir. Sizler seçilmiş, özel insanlarsınız. Ben eminim ki sizin yerinizde olmak isteyen binlerce, on binlerce insanımız var. Bu yüce görevi Allah herkese nasip etmiyor. Sizlerle gurur duyuyoruz, dualarımız her zaman sizlerle. İnşallah bu görevi de layıkıyla yerine getirip sağ salim döneceksiniz."

        Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik tarafından dua edilmesinin ardından özel harekat polisleri, alkışlarla bölgeye uğurlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa