Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, "Afrin'deki mücadelemiz Türkiye'nin beka mücadelesidir." dedi.

        Çalık, Malatya'da Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfını ziyaretinde, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

        Türkiye'nin uluslararası güçler ve onların maşası örgütlerin ve işbirlikçi siyasi partilerin kuşatması altında olduğunu belirterek, "Bütün gözler Türkiye'nin üzerinde. Büyük devletler, BM, NATO, Avrupa, Ortadoğu, Asya, bütün ülkeler Türkiye'ye bakıyor. Bunun en önemli sebebi Türkiye, çok ciddi bir mücadele veriyor. Mağdurların ve mazlumların yanında yer alarak Ortadoğu coğrafyasında dökülen kanların durması için mücadele veriyor." ifadesini kullandı.

        Türkiye'ye gözyaşı döktürmek isteyenlerin var olduğunu aktaran Çalık, şöyle devam etti:

        "Türkiye'yi de Irak'a, Afganistan'a benzetmek isteyenler var ama bu oyuna herkesin dur demesi gerekir. Benim bir can borcum var yüce Rabbime, bu vatan için binlerce kez feda olsun diyorum. Gözümü hiç kırpmadan şerefle yüce Rabbim şehadet şerbetini içmeyi hepimize nasip etsin. Afrin'deki mücadelemiz Türkiye'nin beka mücadelesidir. Bugün Afrin operasyonuna laf söyleyen sivil toplum örgütleri, siyasi partiler şehitlerimizin kemiklerini sızlatmakta, gazilerimizin gözyaşı dökmesi sebep olmakta. Herkes kendisini çek etmeli, milli ve yerli duruşu olan bir duruş sergilemeli. Türkiye'nin bütünlüğü için bugün burada şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizin aileleri var. Onların her söylediği söz, şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor, yüreğimizi kanatıyor."

        Öznur Çalık, Afrin operasyonuna laf söylemenin ve Türkiye'nin sınır bütünlüğüne yönelik saldırıları hoş görecek cümleler sarf etmenin kimsenin haddi olmadığını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa