Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'da özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

        Batman'da 44 kişiden oluşan 2 tim özel harekat polisi, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törende polislere hitap eden Vali Ahmet Deniz, asil bir milletin kahraman evlatları olduklarını söyledi.

        Deniz, "Bugün kutlu bir yola çıkıyorsunuz. Ülkemizin huzurunu bozan ve saldıran terör örgütünü bertaraf etmek için gidiyorsunuz. Nasıl ki içeride bu terör örgütünü bertaraf ettiyseniz, yine aynı şekilde Mehmetçik ile bu hainleri bertaraf edeceksiniz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu yok. Sizlerin yürekli mücadeleniz sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Sizleri yetiştiren anne babalardan Allah razı olsun."

        Daha sonra özel harekat polisleri, kurbanlar kesilerek ve dua edilerek uğurlandı.

        Törene, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, kamu kurum yöneticileri ile polislerin mesai arkadaşları ve aileleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa