Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'de terör örgütlerine karşı mücadele eden güvenlik güçlerine mektup kampanyası başlattı.

        Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından başlatılan "Mardin'den Afrin'e Mektup Var" kampanyası kapsamında 20 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında yazılacak mektuplar, Afrin'e toplu olarak gönderilecek.

        Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, kampanyayı Afrin'de ilk günden bu yana teröristlere karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçik için başlattıklarını söyledi.

        Güvenlik güçlerinin toplumun huzuru ve emniyeti için çalıştığını vurgulayan Yaman, "Afrin'de terör örgütlerine karşı düğüne gider gibi Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele etmeye giden kahraman Mehmetçiklerimizin yüksek olan moral ve motivasyonuna katkı sunmak için belediye olarak böyle bir çalışma başlattık. Bu kampanya, Mehmetçiklerimizi hiçbir zaman unutmadığımızı, her zaman kalbimizde ve dualarımızda yer aldıklarını göstermek amacıyla yapıldı." diye konuştu.

        Gençlik Merkezi yetkilisi Sevilay Tırpan da cephede teröristlerle mücadele eden Mehmetçik'e küçük de olsa bir katkıda bulunmak istediklerini kaydetti.

        Mektup yazan öğrencilerden Zahide Taş ise "Bu millet ve devlet adına gözünü kırpmadan Afrin'de savaşan Mehmetçiklerimize çok teşekkür ediyoruz. Kendileri milletimizi koruyorlar. Şu an rahatça yaşamamızdaki en büyük etken onlardır. Onlara karşı çok büyük sevgi ve saygımız vardır. Onlar her zaman bizim dualarımızda" dedi.

        Hüsrev Kılınç da "Mardin'de Mehmetçiklerimize sevgi ve saygımızı gönderiyoruz. Onlar her zaman bizim kalplerimizde. Allah yollarını açık etsin. Duamız onlarla. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa