Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli 44 kişilik 2 tim, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

        Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde kurban kesildi, dualar edildi.

        Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, törende yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapacak özel harekat polislerine başarı diledi.

        Görevin önemine dikkat çeken Mardinli, "Yolunuz bahtınız açık olsun. Sizlere ne kadar minnet ve şükran duygularımızı iletsek azdır. Aranızda tecrübeli arkadaşlarımız var. Sizler önemli bir görev icra edeceksiniz. Hakkınızı helal edin, yolunuz açık olsun." dedi.

        Daha sonra tim hep bir ağızdan yemin etti. Törene özel harekat polisi kıyafetiyle katılan şehit Cuma Bilek'in 6 yaşındaki kızı Fatma Hilal Bilek de yemin sırasında babasının meslektaşlarının yanından ayrılmadı.

        Akrabaları ve meslektaşlarıyla helalleşen özel harekat polisleri, daha sonra Afrin'e hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa