Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Bulgar mevkidaşı Tzvetan Dimitrov ve iki ülke bakanlık yetkilileriyle bir araya geldi.

        Daniş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç ay önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bulgaristan'a bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Ziyarette, iki bakanın da bazı konularda mutabık kaldığını aktaran Daniş, "Şimdi onun bir uzantısı olan toplantıyı burada yapacağız. Tarımsal ve hayvansal anlamdaki ticareti nasıl geliştirebiliriz, nasıl kolaylaştırabiliriz onları konuşacağız. Bazı yaşadığımız teknik problemler varsa bunları nasıl aşabiliriz ve iki komşu olarak ticaret hacmimizi nasıl artırabiliriz toplantısı yapıyoruz." diye konuştu.

        Bulgaristan Tarım, Gıda ve Ormancılık Bakan Yardımcısı Dimitrov da bir yıldır görüştüklerini ve konuları kendi aralarında değerlendirdiklerini dile getirerek, sağlanan diyalog ve görüşme için Bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.

        Açıklamaların ardından Daniş, Dimitrov ve bakanlık yetkilileri, Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa