Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ta, bir otomobilin istinat duvarına çarparak alev alması sonucu yaşamını yitiren 5 kişiden Selma Yalçın'ın cenazesi, defnedildi.

        Tokat Valiliği çalışanı Ahmet Paray'ın kullandığı otomobilin istinat duvarına çarparak yanması sonucu hayatını kaybedenlerden sürücünün kız kardeşi Selma Yalçın'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Turhal'a getirildi.

        Nurkavak Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Yalçın'ın cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

        Cenaze namazına Yalçın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile vatandaşlar katıldı.

        Ahmet Paray (58) idaresindeki 60 AP 665 plakalı otomobil, 18 Şubat'ta Tokat-Niksar karayolu Gökdere köyü mevkisinde istinat duvarına çarpmış, çarpmanın etkisiyle alev alan araçtaki sürücü ile eşi Kadriye (47), kızı Damla Paray (18), kızının arkadaşı Evranur Gür (18) ve sürücünün kız kardeşi Selma Yalçın yaşamını yitirmişti.

        Ahmet, Kadriye, Damla Paray ile Evranur Gür'ün cenazeleri dün Turhal ilçesinde toprağa verilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa