Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan bazı insanların hayatını konu alan belgesel filmde, uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

        Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çekimleri ilçede yapılan ve internet üzerinden yayınlanan belgesel dizide, uyuşturucu kullanımını özendiren sahneler olduğu bilgisi üzerine araştırma başlattı.

        Ekipler, Ceyhan'da yaşayan bazı insanların hayatını konu alan belgeselin bazı bölümlerinde "suç ve suçluyu işlemiş olduğu suç nedeniyle övme", "halkı suç işlenmesi için alenen tahrik etme", "uyuşturucu madde kullanımına özendirme ve teşvik etme" suçlarının işlendiği iddiasıyla 5 ayrı mahalleye operasyon düzenledi.

        Haklarındaki gözaltı kararı doğrultusunda, belgeselde rol alan M.B, O.Y. ve E.K. gözaltına alındı. K.S. ve Y.K'nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlendi.

        Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ruhsatsız tüfek ve 50 fişek ele geçirildi.

        Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa