Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün "il imamı" olarak görev yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

        Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, daha önce FETÖ'nün farklı kentlerdeki yapılanması içinde "il imamı" olarak görev yaptığı belirlenen ve kaldığı hücre evine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski öğretmen Y.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Y.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Aksaray ve Konya illerinde örgütün sözde il imamlığı görevlerini yürüttüğü, ayrıca örgütün farklı kentlerdeki yapılanmaları içinde değişik görevlerde bulunduğu belirlenen zanlının kaldığı evde yapılan aramada, 11 bin ABD doları, bin 980 lira Türk lirası, çok sayıda dijital materyal, iki telefon ve sahte kimlik ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa