Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Özel Sporcular Yüzme Milli Takımı, Antalya'da kampa girdi.

        Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Milli Takım Antrenörü Cenk Utkuoğlu, Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirdikleri antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa 6'sı erkek 9 sporcunun katıldığını söyledi.

        Antalya kampında günde çift idman gerçekleştirdiklerini belirten Utkuoğlu, "Özel sporcularımız, 2020 Paralimpik Oyunları için zorunlu olan ve 18 Mart'ta Danimarka'da başlayacak ölçüm yarışlarına hazırlanıyor. Kampımızı 25 Şubat'ta tamamlayıp, ertesi gün Danimarka'ya gideceğiz." diye konuştu.

        Utkuoğlu, kampın iyi geçtiğini kaydederek, "Sporcularımız arasında 'mental otizm' tanılı çocuklarımız var. Kendileri, performans sergileyen milli takım sporcuları. Sporcularımız, kamp süresince Antalya'da düzenlenen bölge şampiyonasına da katılacak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa