Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında Ağrı Dağı eteğindeki stadyum ile tarihi yapılarda temizlik yaptı.

        İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Doğubayazıt Belediyesi, önceki gün etkili olan kar yağışının ardından ilçedeki tarihi yapılar, sosyal ve sportif mekanlarda kar temizleme çalışması başlattı.

        Bu çerçevede Ağrı Dağı eteğindeki Doğubayazıt Şehir Stadyumu'nun zemininde biriken karlar, belediyenin paletli kar temizleme aracıyla temizlendi.

        Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerin yanı sıra kamu binaları, tarihi yapılar ile sosyal ve sportif mekanlarda da temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.

        Belediye bünyesine yeni katılan mobil ibadethane temizlik aracının sadece ibadethanelerde değil birçok yerde kullanılabildiğine dikkati çeken Akhan, şunları kaydetti:

        "İlçe stadyumunun zemininde biriken karları, mobil aracın içinde bulunan paletli kar temizleme aracıyla temizliyoruz. Stadyumumuz Ağrı Dağı eteğindeki konumu itibariyle gerçekten ülkemizin ender güzellikteki sportif tesislerinden birisidir. İlçemizin tanıtımı açısından büyük önem arz eden tesislerimize belediye olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz."

        Akhan, vatandaşların talebi üzerine her geçen gün yeni projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları aktardı:

        "Kısa süre önce bölgede bir ilk olarak belediyemizin bünyesine kazandırdığımız mobil aracımızı, ibadethanelerin yanı sıra okullarımızın, kamu binalarının, tarihi yapılarımızın ve sosyal tesislerimizin genel temizliğinde kullanabiliyoruz. Dolayısıyla temizlik çalışmalarımızı çok farklı noktalarda çok kolay ve hızlı şekilde yürütebiliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa