Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), İtalya besteci Gaetano Donizetti'nin komik opera örneklerinden "Don Pasquale" eserini sahneleyecek.

        Antalya Devlet Opera ve Balesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Don Pasquale operası 24 Şubat'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahneye konulacak.

        İlerlemiş yaşına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyip kendisine eş arayan Don Pasquale ile onu zekasıyla baştan çıkaran genç ve güzel Norina'nın komik öyküsünü konu alan eser üç perde tek ara sahnelenecek. Eserde Antalya DOB orkestrasını Ömer Yöndem yönetecek.

        Türkçe üst yazıyla İtalyanca seslendirilecek eserin dekoru Ferhat Karakaya, kostümü Çimen Somuncuoğlu, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Nil Berkan tarafından hazırlandı. Eserin koro şefi de Mahir Seyrek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa