Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Bursaspor maçında altın değerinde 1 puan aldıklarını söyledi.

        Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor müsabakasında iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

        Karşılaşmada futbolcularının iyi performans sergilediğini aktaran Gündüz, "Altın değerinde 1 puan aldık. Bursaspor deplasmanından 1 puan almak çok kıymetli. İyi savunma ve orta sahayla karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık, bu da bizi mutlu etti." değerlendirmesinde bulundu.

        Erdal Gündüz, 23. haftada sahalarında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Sahamızda zorlu bir maça çıkacağız. Evimizde oynayacağımız maçları kayıpsız geçmemiz lazım. İnşallah Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle ayrılacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa