Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Cengiz Göllü

        Hakemler: Burhan İlhan, Ali Bağde

        Nilüfer Belediyespor: Birgül Güler, Carolina, Ceyda Aktaş, Buijs, Özgenur Yurtdagülen, Duygu Düzceler (Funda Bilgi, Elif Boran, Sinem Bayazıt, Merve Tanıl, Elif Onur Başaran)

        Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Lazarevic, Sabriye Gönülkırmaz, Ceren Kestirengöz, Jana, Safranova, Arelya Karasoy (Simay Kurt, Buse Melis Kara, Melisa Memiş, Selmin Karahan)

        Setler: 25-23, 25-21, 23-25, 14-25, 15-10

        Süre: 125 dakika (29, 30, 29, 23, 14)

        BURSA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı 3-2 yendi.

        Maça iyi başlayan Nilüfer Belediyespor teknik molaya 12-11 önde girdi. Teknik mola sonrasında büyük çekişme yaşandı. Nilüfer Belediyespor, ortadan Carolina, kenarlardan Buijs ve Ceyda ile art arda sayılar bularak ilk seti 25-23 kazandı.

        İkinci sete Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas daha iyi başladı. İstanbul ekibi, Jana ve Ceren Kestirengöz ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-6 önde girdi. Teknik mola sonrasında taraftarının da desteğini alan Nilüfer Belediyespor, seti 25-21 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

        Üçüncü set dengeli başladı. Her iki ekip de karşılıklı sayılar bulurken Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas teknik molaya 12-10 üstün girdi. Oyunun devamında da üstünlüğünü koruyan İstanbul ekibi seti 25-23 kazandı.

        Dördüncü sette Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas iyi oyununu sürdürdü. Nilüfer Belediyespor'un oyundan düşmesiyle birlikte İstanbul ekibi teknik molaya 12-8 üstün girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü devam ettiren Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, seti 25-14 aldı ve mücadeleye 2-2 eşitlik geldi.

        Tie-break seti karşılıklı sayılarla başladı. Nilüfer Belediyespor, taraftarının desteğini de alarak seti 15-10, maçı da 3-2 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa