Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kemer Belediyesinin desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Batı Akdeniz Surf Casting balık tutma yarışması sona erdi.

        Kemer Belediyesinin desteğiyle Akdeniz Balıkçılar ve Spor Kulübü Derneği (AKBADER) tarafından Ulupınar Mahallesi'ne bağlı Çıralı köyü sahilinde düzenlenen yarışmaya 150 balıkçı katıldı.

        Yarışmada, balıkçılar iki gün boyunca mırmır, levrek, sargoz, minekop ve balon balığı tutup puan almaya çalıştı. İki kişilik takımlar halinde yarışan balıkçıların tuttuğu 25 santimetreden kısa balıklar denize bırakıldı.

        AKBADER Başkanı Gökhan Kuzuoğlu, yarışmayı düzenlemedeki amaçlarının hem bölgeye ticari anlamda katkı sunmak hem de gençleri bilinçli balıkçılığa yönlendirmek olduğunu kaydetti.

        Yarışmada İlker Yılmaz ve Ali Kurt'un oluşturduğu takım 16 balıkla birinci olurken, Tevfik Atalar ve Hasan Karagöz ikinci, Emrullah Güngör ve Kadir Akbıyık üçüncü sırada yer aldı.

        Yarışmada en büyük balığı ise Kadir Akbıyık tuttu.

        Yarışma sonrası dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa