Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya merkezli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 5'i tutuklandı.

        Antalya merkezli 44 ilde kendilerini "vali ve vali yardımcısı" gibi tanıtarak yardım bahanesiyle iş adamlarını yaklaşık 1 milyon lira dolandırdıkları iddiasıyla 16 Şubat'ta gözaltına alınan 2'si kadın 7 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan C.A. savcılıkça salıverildi. Mahkemeye çıkarılan M.A.M, U.D, A.Ü, Y.K. ve K.Y. tutuklandı, T.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Zanlıların, kendilerini vali olarak tanıtıp firma yetkililerini engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması bahanesiyle kandırdıkları, açtıkları banka hesaplarına yüklü miktarda para yatırılmasını sağladıkları, iş adamlarına önce o ilin vali özel kaleminin ismini kullanarak ulaştıkları öne sürülmüştü.

        Zanlıların, 2 yılda bu yöntemle 44 ilde 100'ün üzerinde olayda yaklaşık 1 milyon lira topladıkları ve lüks yaşam sürdükleri iddia edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa