Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'nın 1. etap mücadelesi, Hatay'ın Arsuz ilçesinde başladı

        Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, yarışlar öncesi kent meydanında düzenlenen törende, şampiyonanın birinci etabını Afrin'deki Mehmetçik'e adadıklarını söyledi.

        Kentin bu tür turnuvalar için adeta "rota" konumunda olduğunu belirten Küçükbakırcı, yarışmaya katılan sporculara başarılar diledi.

        Konuşmaların ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 49 kulüpten 319 sporcu dereceye girebilmek için pedal çevirdi.

        İki gün sürecek yarışmanın ilk gününde yıldız B kategorisinde Konya Gençlik Spor'dan Mustafa Ayyorkun birinci, Konya Taşkent Spor'dan Yiğit Suphi Askar ikinci, Konya Gençlik Spor'dan Emre Yuca da üçüncü oldu.

        Dereceye giren sporculara, madalya takdim edildi. Birinci etap, yarınki yarışlarla sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa