Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 5-1 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Oktay Derelioğlu, "Gaziantepspor'un şu andaki gidişatı karanlık. Gaziantep armasını yere düşürmemek adına ekibim, kulüpte çalışan personel ve oyuncularımızla mücadele veriyoruz." dedi.

        Derelioğlu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, ligde kalmak için mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

        Takımın zor günler yaşadığını dile getiren Derelioğlu, şu değerlendirmede bulundu:

        "Gaziantepspor'un şu andaki gidişatı karanlık. Gaziantep armasını yere düşürmemek adına ekibim, kulüpte çalışan personel ve oyuncularımızla mücadele veriyoruz. Bundan sonraki süreçte ne olacağıyla ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey yok, maddi gücümüz yok."

        Derelioğlu, "Çok net konuşuyorum takıma bir şey yapılmadığı gibi tam tersi bitirilmeye uğraşılıyor. Bu takımın formasını giyen ve Gaziantepspor'u seven bir kişi olarak bu duruma üzülüyorum. Gaziantepspor'un Süper Lig'den düşüşü de çok hızlı olmuştu." diye konuştu.

        Teknik direktör Derelioğlu, başarısından dolayı Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımını da tebrik etti.

        - Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise bu maçın kendileri için ölçü olmadığını ifade etti.

        Gaziantepspor'un ligde yaşadığı şartlar ve ekonomik sorunlardan dolayı zor günler geçirdiğine işaret eden Altıparmak, şu ifadeleri kullandı:

        "Bu maçta aldığımız galibiyet sadece takım ve taraftarın bütünleşmesi için önemli oldu. Artık bu maçı unutup hafta için oynayacağımız Boluspor maçına odaklanacağız. Hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadık, ama maçta hakemlerin zayıfı veya güçsüzü koruma iç güdüsü vardı. Hakemlerin gösterdikleri basit sarı kartlar yüzünden iki oyuncumuz cezalı duruma düştü."

        Altıparmak, taraftara da desteklerinden ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa