Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 21'i tutuklu 22 sanığın yargılanmasına başlandı.

        Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, sanıklar A.A, A.T, B.B, C.B, D.K, D.D, E.D, E.S, G.K, İ.E, İ.Ç, O.T, Ö.D, S.Ö, S.U, S.E, T.K, V.S, Y.Ö. ve Y.D. ile avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanıklardan H.U. ise duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Tutuksuz yargılanan A.C.K. ise duruşmaya katılmadı.

        Sanıklardan S.U, üzerine atılı suçları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti.

        S.E. ise üzerine atılı hiçbir suç olmadığını savunarak, "Neden tutukluyum bilmiyorum. Üzerime atılı suç yok. Evimde ise en ufak bir uyuşturucu çıkmadı." dedi.

        Sanıklardan A.A. da yaklaşık bir yıldır tutuklu olduğunu belirterek, kimseye uyuşturucu madde satmadığını, sadece kendisinin uyuşturucu kullandığını öne sürdü.

        Diğer sanıklar da uyuşturucu madde satmadıklarını ileri sürerek tahliyelerini istedi.

        Sanık avukatlarının taleplerini alan mahkeme heyeti, ara kararını açıkladı.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan D.K, E.S, G.K, İ.E, O.T, Ö.D, S.Ö, S.E. ve V.S'nin yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliyesine hükmetti.

        Diğer sanıkların tutukluluk halinin devamını kararlaştıran mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa