Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 6'sı adliyeye gönderildi.

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden M.B, S.K, H.M, F.A, H.E. ve D.A.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Karabük Adliyesi'ne getirildi.

        Şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor.

        - Süreç

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ iltisakı nedeniyle KHK ile kapatılan şirketlerin çalışanlarına yönelik Karabük, Eskişehir, Erzurum, Muş, Konya, Bursa, Bolu, Adana, İstanbul ve Düzce'de belirlenen adreslerde 7 Şubat'ta düzenlediği operasyonla M.B, S.K, H.M, F.A, H.E, D.A.G, F.N.T, İ.N, A.K, R.K, F.Ş, G.A. ve A.T. gözaltına alınmıştı.

        Operasyonda gözaltına alınan ve aralarında örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullananların da bulunduğu ileri sürülen şüpheliler Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa