Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinden, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla, 90 koyun ve keçi gönderildi.

        Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Bütün dünya bilsin ki insanlık tarihi boyunca Türkler ve Türk devletleri hep var olmuştur ve var olmaya devam edecektir." dedi.

        Hiçbir terör örgütünün Türk'ün tırnağına zarar veremeyeceğini vurgulayan Uğurlu, "Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bir kez daha tekrar ediyorum." diye konuştu.

        Törende, Ulukışla İnkılap İlkokulu öğrencileri, "vatana saygı, Mehmetçiğe sevgi" nöbeti tuttu. Bazı öğrenciler şiir okudu.

        Yapılan duanın ardından, Ulukışla Belediyesi, ilçe ziraat odası ve sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde vatandaşlardan toplanan ve kına yakılan 90 kurbanlık koyun ve keçi, tıra yüklenerek Hatay'a gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa