Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde yabancı uyruklu bir kadının çantasını alarak kaçan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Merkez Mahallesi Deniz Sokak'ta bir binanın köşesinde bekleyen E.A, sokaktan geçen Gürcistan uyruklu Khatuna Letodiani'nın yanına yaklaşarak sigara ve ateş istedi.

        E.A'ya sigara ve ateş veren Letodiani yürümeye devam etti. Bir süre sonra E.A, arkadan yaklaştığı Letodiani ile bir müddet boğuşarak çantasını alıp kaçtı. Bu anlar bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

        Ambulansla Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezine getirilen Gürcü kadın, tedavi altına alındı.

        Olayın ardından Fındıklı Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini alan ekiplerin çalışmasını derinleştirdiği sırada E.A. babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa