Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük merkezli 10 ilde ve KKTC'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanması"na yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 5'i daha adliyeye sevk edildi.

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, ankesörlü telefonlar aracılığıyla FETÖ ile bağlantılı kişilerle görüşmeler yaptığı tespit edilen, aralarında rütbelilerin de bulunduğu şüphelilerden H.T, R.G, H.U, A.G ve Ş.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünden geçirilen 5 şüpheli, Karabük Adliyesi'ne getirildi.

        Bu arada bir şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16 Ocak'ta, ankesörlü telefonlar aracılığıyla FETÖ ile bağlantılı kişilerle görüşmeler yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik 10 il ve KKTC'de eş zamanlı operasyon düzenlemişti.

        Operasyonda gözaltına alındıktan sonra dün adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 6'sı, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa