Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde taksiciler, soğuklardan korunmak için buzdolabı ambalaj kartonunu tek kişilik yazıhaneye dönüştürerek, müşterilerine hizmet veriyor.

        Kent Taksi Durağı şoförleri, soğuktan korunmak için beyaz eşya dükkanından aldıkları buzdolabı ambalaj kartonunu, içinde tek kişinin oturabileceği kulübe haline getirdi.

        Kapısı olan ve üzerinde "Kent Taksi Yazanesi" yazan kulübe önünde gazetecilere açıklama yapan Kent Taksi Durağı Başkanı Mehmet Cansıkmaz, sorunlarını Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesine ilettiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını ileri sürdü.

        Havanın soğuk olduğunu sürekli taksinin içinde oturmalarının mümkün olmadığını söyleyen Cansıkmaz, şöyle konuştu:

        "Yazıhane için gereken yerlere müracaat ettik fakat pek ilgilenen olmadı. Sebep olarak yer yok diyorlar. Oysa bulunduğumuz sokak yaya geçidine kapalı. Yine de yer yok deyip, bahane üretiyorlar. Her durağın yazıhanesi var bir tek bizim yok, soğukta donuyoruz. Arabaların içinde oturmaya çalışıyoruz, oturamıyoruz. Sıkıntımız büyük, yetkililerden ilgilenmelerini rica ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa