Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da görev yapan kaleci Kaya Tarakçı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

        Yeşil-mavili yapılakulüpten yazılı açıklamada, Kaya Tarakçı'nın tecrübeli bir oyuncu olduğu belirtilerek, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da oynayan ve kariyerinde Süper Lig'de 49, TFF 1. Ligde 141 maça çıkan deneyimli kaleci Kaya Tarakçı ile kulübümüz sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Kaya, Rize'ye gelerek takıma katılacaktır." ifadelerine yer verildi.

        Erzurum ekibinin ilk yarıda kaptanlığını da üstlenen Kaya Tarakçı, 11 maçta 990 dakika görev alırken bu maçlarda kalesinde 14 gole engel olamamış, Grandmedical Maninaspor maçının ardından kadro dışı bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa