Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı ilçesine roket atılmasıyla ilgili, "Suriye'den atılan roketler marifetiyle 37 yaralımız var. Bunlardan 31'i ayakta tedavi sonrası taburcu edildi, 4 ağır yaralı var." dedi.

        Ata, olayda yaralananları tedavi gördükleri Reyhanlı Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi alan Ata, ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Reyhanlı ilçesinde meydana gelen olayda 37 kişinin yaralandığını söyledi.

        Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu belirten Ata, şöyle devam etti:

        "Suriye'den atılan roketler marifetiyle 37 yaralımız var. Bunlardan 31'i ayakta tedavi sonrası taburcu edildi, 4 ağır yaralı var. Bunların 3'ü Hatay Devlet Hastanesinde, biri Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde. Şu an Reyhanlı Hastanesinde de 2 hastamız var ve sağlık durumları iyi, gözlem altına alındılar. Onlar da muhtemelen yakın tarihte taburcu edilecekler."

        Ata'nın ziyaretine AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal ve Fevzi Şanverdi de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa