Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili, "Söz konusu millet ve ümmetin selameti olunca kendi irademizle kendi kararımızı verip, kendi göbeğimizi keseriz." dedi.

        Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Salih Fırat, Adnan Boynukara ve İbrahim Halil Fırat ile AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Ahmet Aydın, Türkiye'nin artık dışarıdan yönetilen bir ülke olmaktan çıktığını, Türkiye'nin zulme karşı direnen, sadece bu milletin değil, ümmetin umudu haline geldiğini söyledi.

        "Afrin ve Irak'ta başka başka ülkelerin ana hedefinin Türkiye olduğunu" bildiklerini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

        "Oraya tırlar dolusu silahlar gönderiyorlar. Türkiye'nin yıllarca mücadele vermiş olduğu ve 40 bin insanı şehit eden PKK terör örgütünün elinden çıkıyor. Hemen güney sınırlarımızdan taciz ateşi açılıyor. O bölgeden sürekli Kilis ve Hatay'a atışlar yapılıyor. Amanos Dağları üzerinden PKK/YPG, Türkiye'ye sızma yapıyor. Türkiye, güçlü bir ülke. Türkiye, kendi kaderini kendi tayin edecek kabiliyette güçlü ve cesur bir lidere sahip.

        Söz konusu millet ve ümmetin selameti olunca kendi irademizle kendi kararımızı verip, kendi göbeğimizi keseriz."

        Aydın, Türkiye'nin terör örgütleri PYD/PKK, DEAŞ ve DHKP-C ile aynı anda mücadele ettiğine dikkati çeken Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Türkiye'ye karşı yapılan darbe girişimleri ortada. Bütün bu olan bitenlere rağmen beş yıl boyunca üst üste dünyanın en çok büyüyen üç ülkesinden biriyiz. Bu bölgede ümmetin umudu olmuş bir lidere sahibiz. Bu ülkeyi çekemeyenler var, bunu biliyoruz. Onun için içeriden ve dışarıdan her türlü şer şebekeleri, fitne, fesat şebekeleri, durmadan ekonomik ve başka anlamda çalışıyor. Batılı ülkeler terör örgütlerini taşeron olarak kullanıyor.

        Biz artık bu milletin emir ve talimatı ölçüsünde çalışırız, onların emri ile değil. Onlar eski Türkiye’ye döndürmek için 2019 yaklaştıkça bu oyunlarını devam ettirecekler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa