Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Valiliğinin Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla vatandaşlara yaptığı çağrının ardından kentteki ev, iş yeri ve caddeler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı.

        Ülke güvenliğini ve milletin huzurunu tehdit eden PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristlerin bertarafına yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na vatandaşlar da ev, iş yeri ve caddelere Türk bayrağı asarak destek verdi.

        Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, caddeleri Türk bayrağıyla donattı. Hatay Valiliğine de Türk bayrağı ve Atatürk posteri asıldı. Kentte yaşayanlar da ev ve iş yerlerine Türk bayrağı astı.

        Hataylı Bülent Menni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk askerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Zeytin Dalı Harekatı'nın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni eden Menni, "Olması gereken şey oldu, bir Türk vatandaşı olarak askerimizle gurur duyuyorum. Allah zeval vermesin." dedi.

        Esnaf Mehmet Ali Gezer ise milletçe kenetlendiklerini ve operasyonu desteklediklerini aktardı. Harekatın başarılı bir şekilde tamamlanacağına inandıklarını vurgulayan Gezer, "Bizler de Mehmetçiğimize destek veriyoruz dualarımızla. İşletmenin her tarafına bayrağımızı astım. Bütün komşularımız da bayraklarımızı astı, operasyonun arkasındayız." diye konuştu.

        Hatay Valiliği, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla vatandaşlara ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asma çağrısında bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa