Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK) "Tematik Kış Kampları" programı kapsamında Muğla'da düzenlenen "Spor ve Sağlıklı Yaşam Kampı"na katılan öğrenciler, şehitliği ziyaret etti.

        Türkiye'nin farklı illerinde KYK'larda kalan 8 ilden 150 öğrenci, Muğla'da şehitlik ziyaretinde bulundu.

        Burada düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua eden Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, kente gelen misafir öğrencilere örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

        KYK İl Müdürü Ömer İlman ise ülkenin geleceği gençlerin iyi bir nesil olarak yetişmesi için çaba gösterildiğini söyledi.

        Ülkenin iyi yetişmiş ve donanımlı gençlerle daha iyi bir geleceğe taşınacağını vurgulayan İlman, "Öğrencilerimizle şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret ettik. İçinde yaşadığı toplumun değerlerini benimseyen, vatanını ve milletini seven, çalışkan, üretken gençler, vatanına ve milletine faydalı olacak." dedi.

        Daha sonra, öğrenciler Muğla KYK'da şehit aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

        Öğrencilerin 19 Ocak Cuma'ya kadar Muğla'da çeşitli programlara katılacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa