Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçağın, iki günde tamamlamayı planladıkları zemin iyileştirmesi çalışmasının ardından alana kurulacak vinçlerle bulunduğu noktadan çıkartılacağını bildirdi.

        Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, havalimanına indikten sonra pistten çıkan uçağın kaldırılması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirtti.

        Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de alandaki çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 15 iş makinesi ve 20 personelle bölgede kurtarma vinçlerinin kurulacağı alanda zemin iyileştirmesi çalışması yapıyoruz. İki günde tamamlamayı planladığımız bu çalışmanın ardından alana kurulacak vinçlerle uçak bulunduğu noktadan çıkartılacak." ifadesini kullandı.

        Gümrükçüoğlu, Trabzon'un büyük bir faciadan döndüğüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:

        "Uçaktaki hemşehrilerimiz ve mürettebata bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şükürler olsun ki bu kazada can kaybı yaşanmamış ve yaralanma olmamıştır. Kazanın meydana geldiği ilk andan itibaren seferber olduk. İtfaiyemiz olaya hemen müdahale etti. Bölgeye kamyonlarla mıcır serdik. Uçağın bulunduğu alandan çıkarılması için de çalışmalara başlanmış olup, birkaç gün içinde bu çalışmalar neticelendirilecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa