Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yamaç paraşütüyle atlayış yapan Çinli kadın turistin baygınlık geçirme anı kameraya kaydedildi.

        Pamukkale'ye tatile gelen Çinli turist Xıija Jin (28), Karahayıt Mahallesi'ndeki Dinamit Tepesi mevkisindeki pistten yamaç paraşütü pilotu Uğur Özkaya ile tandem uçuşu yaptı.

        İkili bir süre travertenler üzerinde tur atarak manzarayı seyretti.

        Daha sonra pilot inişe geçtiği sırada rüzgarın etkisiyle havada tur atan paraşütteki turist çığlık attıktan sonra baygınlık geçirdi.

        İnişe geçen pilot, Jin'i çağrılan sağlık ekiplerine teslim etti.

        Ayakta tedavi edilen Jin'in korkudan baygınlık geçirdiği belirtildi.

        - Baygınlık anı kamerada

        Öte yandan turistin baygınlık geçirmesi paraşüte bağlanan kamera ile görüntülendi. Görüntülerde pilot ile turist kadın Pamukkale üzerinde süzülürken görülüyor. İnişe geçildiği sırada birden çığlık atan Jin'in baygınlık geçirmesinin ardından pilotun yere inmesi ve sağlık ekibinin müdahalesi de görüntülerde yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa