Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesince açılan Hayır Çarşısı'ndan 800'ün üzerinde vatandaş ücretsiz alışveriş yaptı.

        Yaklaşık 6 ay önce açılan ve iki hafta önce yenilenen çarşıda incelemede bulunan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, buradan alışveriş yapan ailelerle görüştü.

        Taşkın, ihtiyaç sahibi aileler için hizmete açtıkları çarşının mutluluk duydukları hizmetlerin başında geldiğini söyledi.

        İhtiyaç sahibi kişilerin bir mağazadan alışveriş yapar gibi, buradan ücretsiz alışveriş yapma imkanına sahip olduğunu belirten Taşkın, "Bugüne kadar 800'ün üzerinde vatandaşımıza 9 bin 700 parça giyim yardımı ulaştırdık. Burada her türlü giyim malzemesini bulundurmaya çalışıyoruz. Eşofmanından kabanına, botundan ayakkabısına, çocuk kıyafetinden yetişkin kıyafetine kadar birçok ürün bulunuyor." dedi.

        - "Ürünler haftalık yenileniyor"

        Çarşının sponsorluklarla hizmetini sürdürdüğünü belirten Taşkın, günde 50 kişinin buradan faydalandığını anlattı.

        "Bizde kayıtlı olan vatandaşlarımızı kapasite ölçüsünde davet ediyoruz. Ayrıca bize başvuran vatandaşımız olursa yine değerlendirmeleri yapılmak suretiyle buradan istifade ettiriyoruz. Depomuz var, ürünler haftalık yenileniyor." ifadesini kullanan Taşkın, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

        Vatandaşlardan Ayşe Beyhan, kızıyla alışveriş yaparak ihtiyaçlarını giderdiklerini belirtti.

        Beyhan, belediyenin kendilerine destek olduğunu dile getirerek "Allah, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın'dan razı olsun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Gereken bütün yardımları bize veriyor. Bize sahip çıkıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa