Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor'un Şilili futbolcusu Junior Fernandes, "İkinci yarıda elimizden gelen mücadeleyi verip en yüksek puanı toplamaya çalışacağız." dedi.

        Turuncu-yeşilli takım, Süper Lig'in 18. haftasındaki Kasımpaşa maçının hazırlıklarını, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü. Futbolcular, topla ısınma hareketlerinin ardından taktik ve duran top çalışmasıyla idmanı tamamladı.

        Takımın sol kanat oyuncusu Junior Fernandes, idman öncesi yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleriyle çok iyi çalıştıklarını söyledi. Karaman'ın sistemine ayak uydurmaya çalıştıklarını belirten Şilili futbolcu, "Artık maç haftasındayız. Son taktiksel çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.

        Ligin ilk yarısında aldıkları puanlarla çok kötü durumda olmadıklarını ifade eden Fernandes, "İkinci yarıya başlıyoruz ama güvenli bölgede değiliz. İkinci yarıda elimizden gelen mücadeleyi verip en yüksek puanı toplamaya çalışacağız." diye konuştu.

        Fernandes, geçen sezona göre performansını nasıl bulduğuna yönelik bir soru üzerine, önceliğinin takımın başarısı olduğunu belirtti. Takımın güvenli bölgede olmaması nedeniyle kişisel hedefe odaklanmadığını anlatan Fernandes, "Şu an grup olarak takım hedefine odaklanmış durumdayız. Ama elbette elimizden gelenin en iyisini yaparsak ben de kişisel hedeflerimi ileriye taşımış olacağım." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa