Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukat yapılanmasına yönelik davada 8'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Yusuf Yılmaz, Özcan Aksoy, Emre Karcı, Mustafa Maskan, Muhammed İkbal Çil, Müdai Kaplan, Hüdai Kayhan, Muammer Güler, tutuksuz sanıklar E.T. ve K.K ile avukatları hazır bulundu.

        Tutuklu sanık Yılmaz, hakkındaki suçlamayı kabul etmedi.

        Tutuklu sanık Maskan da telefon hattında tespit edilen ''ByLock''un, GSM operatöründeki bir karışıklıktan dolayı olabileceğini ileri sürdü.

        Duruşmada söz alan diğer sanıklar da tahliyelerini istedi.

        Mahkeme, tutuklu sanıkların bu durumlarının devamına karar verdi.

        Duruşma, 8 Mayıs'a ertelendi.

        Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün avukat yapılanmasına yönelik soruşturmada 8'i tutuklu 10 sanık hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmak, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçlarından dava açılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa