Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Belçika'nın ASV Geel takımında forma giyen Ahmet Karadayı'yı transfer etti.

        Karabük'e gelen ve sağlık kontrolünden geçen 21 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Karadayı, kulübün Yenişehir'deki tesislerinde kendisini 3,5 yıllığına kırmızı-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, imza töreninde yaptığı konuşmada, transferin hayırlı olmasını diledi.

        Toraman, "Ahmet Karadayı sağ ve sol kanatta oynayan bir kardeşimiz. Kendisiyle 3,5 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Bu süreçte kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın." diye konuştu.

        Ahmet de Kardemir Karabükspor camiasına şükranlarını sunduğunu belirtti. Transferde kendisine yardımcı olanlara teşekkür eden Ahmet, "Karabükspor için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa