Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde darbedildiği iddia edilen 3,5 aylık Hadi A. adlı bebek, kaldırıldığı hastanede öldü.

        Alınan bilgiye göre, bir ay önce boşanmalarına rağmen beraber yaşamayı sürdüren baba A.A. ile anne N.Ç, 3,5 aylık bebekleri Hadi A'yı, ağır yaralı şekilde Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirdi.

        Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Hadi bebeğin vücudundaki darp izlerini gören sağlık görevlileri durumu polise bidirdi. Ölümü şüpheli görülen bebeğin cesedi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Bebeğin anne ve babası da polis ekiplerince gözaltına alındı.

        Baba A.A'nın emniyetteki ilk ifadesinde kendisinin de evde olduğu sırada meydana gelen olayı görmediğini, 2,5 yaşındaki kızının kül tablasıyla bebeğin başına vurmuş olabileceğini söylediği öğrenildi. A.A, daha sonra eve gelen N.Ç. ile bebeği hastaneye götürdüklerini anlattı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa