Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında 16 Ocak Salı günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

        Isınma koşularıyla başlayan idman, çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular antrenmanın son bölümünde ise tam sahada taktik çalışma yaptı.

        Sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmayan Kofi Atta, Kubilay Kanatsızkuş ve Emre Taşdemir'in tedavilerine devam edildi.

        Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

        Öte yandan, daha önce prensip anlaşmasına varılan Moussa Sow, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak resmi sözleşmeyi yarın saat 14.00'te Özlüce Tesisleri'nde taraftarlara açık gerçekleştirilecek törende imzalayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa