Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da spor tesisleri yapılmaya devam ediliyor. İnşallah İdil'imize de çok güzel tesisler kazandıracağız." dedi.

        Temaslarda bulunmak üzere helikopterle Şırnak'ın İdil ilçesine gelen Bakan Bak'ı İlçe Jandarma Komutanlığında Vali Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şentürk Kurt, İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan karşıladı.

        Buradan ilçedeki bir tesise geçen Bakan Bak ve Vali Aktaş, İdil 1937 Spor minik futbol takımı oyuncularıyla maç yaptı, çocuklara spor malzemesi dağıttı.

        Atakent Mahallesi'nde ilçe stadının yapılacağı alanda incelemede bulunduktan sonra esnafı ziyaret eden Bak, girdiği bir kahvehanede vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        Bak, daha sonra Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden İdil 1937 Spor ile Kumçatı Gençlerbirliği arasında oynanan futbol maçını izlemek üzere İdil Stadı'na geldi.

        Bakan Bak burada yaptığı konuşma, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan davetler üzerine İdil'e geldiğini belirtti.

        Yeni stadın kısa sürede yapılacağını vurgulayan Bak, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız sporun içerisinden gelen birisi. Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da spor tesisleri yapılmaya devam ediliyor. İnşallah İdil'imize de çok güzel tesisler kazandıracağız. Cizre'ye de yine aynı şekilde ilçe stadı spor salonu başta olmak üzere tesisler kazandırılacak, gençlik merkezleri yapılacak. Süratle projeleri yapıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa