Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'nun Mudurnu ve Göynük ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Bolu'dan Mudurnu istikametine seyreden Erbakan Ersin'in idaresindeki 14 ET 474 plakalı minibüsün elektrik sisteminde meydana gelen arzına nedeniyle farları söndü. Önünü göremeyen sürücü Yazılar Köyü mevkisinde bir köprünün istinat duvarına çarptı.

        Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, yolcular Tayfun Bozan ve Umut Ersin yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mudurnu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        - Göynük'te otomobil park halindeki tıra çarptı

        Göynük ilçesinde bir otomobilin park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı.

        Göynük'ten Dedeler köyü istikametine seyreden Ali Şenli'nin idaresindeki 54 RL 773 plakalı otomobil, köy yakınında bulunan bir beyaz et fabrikasının önünde park halindeki tıra arkadan çarptı.

        Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile yanındaki Nurullah Çiftçi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Göynük Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa