Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Amasya'da, Gümüşhacıköy ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulunun öğrencileri, hazırladıkları hediyeler ile yaptıkları resimleri Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçik'e gönderdi.

        Minik öğrenciler, sınırda terörle mücadele görevi yürüten askerler için yeni yıl öncesi hediye hazırladı.

        Hediyeleri paketleyen ve askerler için resim yapan öğrenciler, Mehmetçik'e moral olsun diye hazırladıkları hediye ve resimleri Gümüşhacıköy PTT Şubesine giderek Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığına gönderdi.

        Öğrencilere Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Aziz Bektaş Kaymak da eşlik etti.

        Kaymakam Çakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, vatani görevini yapan askerlere de başarılar diledi.

        Okul müdürü Cüneyt Gümüş, Gümüşhacıköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu olarak çocuklara vatan savunması ve asker sevgisini aşılamak istediklerini söyledi.

        Çocukların asker ağabeylerine duygularını ifade eden resimler yaptığını belirten Gümüş, "Resimlerle beraber askerlere çocuklarımızın kendi hazırladıkları birer tane de hediye paketi gönderdik. Vatanı canları uğruna savunan tüm askerlerimize minnet borçluyuz." ifadesini kullandı.

        Anaokulu öğrencilerinden Demir Demirci de "Asker ağabeylerimize hediyeler göndererek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa