Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, 26’ıncısı düzenlenecek Uluslararası Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES), 13-16 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

        Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası iş birliği ve KOSGEB desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 2018 yazının ayakkabı ve terlik modasına yön verecek.

        Kategorisinde dünyanın 5’inci büyüğü olan fuarda, yaz sezonu ürünleri vitrinlerde sergilenmeden önce sektör temsilcilerine tanıtılacak.

        Ayakkabı sektörünün yoğun ilgi gösterdiği fuara yurt içi ve yurt dışından çok sayıda firma ve markanın yetkilileri katılacak.

        Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak ve merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makina, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği GAPSHOES, 2018 yaz modasına damgasını vuracak.

        13-16 Aralık'ta düzenlenecek fuar için yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmaları da devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa